С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, вие, като клиент, безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-долу - моля не използвайте магазина.

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.
Срокове за доставка:
- ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката.
- ДО АДРЕС, заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма СПИДИ:

Цени за доставкa:
*Трябва задължително да посочите в последната стъпка при поръчка, вашите  специални указания за фиксиран час и място.


-  Такса за фиксиран час за доставка  - 2,40лв. /заплаща се отделно от таксата за доставка дори и при безплатна доставка/.
-  За доставки до 0.5 кг. - за София -3лв. , за страната 3.50 лв. до 3 работни дни
-  Експресна доставка до 24 часа - 5 лв.

Начин на доставка:

- Поръчката е приета
- Потвърждение – очаквайте обаждане от наш оператор, за да потвърдите поръчката.
- Начин на разплащане (към настоящия момент се приема единствено разплащане с наложен платеж)
- Указване на мобилен или стационарен телефон
- Указване на адрес за доставка
- Избор на продукт/и/ и добавянето в кошницата

За да бъде оформена и потвърдена поръчката е нужно да бъдат коректно изпълнени следните етапи:
Поръчка:
Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Продуктите се изпращат с куриерската фирма СПИДИ. 
При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 13.00 часа. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България.

Срок за доставка: между 1 и 3 работни дни.

Гаранции за качество
В много от случаите, онлайн се предлагат тестери, които нямат видими и отличителни знаци на съответните марки, без опаковка и в разфасовки, които въобще не се произвеждат от производителите – напр. тестери на парфюмите се произвеждат само  в обем от 100 ml.
В немалко случаи, цените на предлаганите продукти в beautyzonebg.com  са по-високи от аналогични предлагани онлайн. Това е така защото за тях са платени всички дължими данъци и мита от страна на производителите и вносителите.
Ние приемаме пълната отговорност пред клиента , че нашите продукти са 100% оригинални и не са с изтекъл срок на годност.
Beautyzonebg.com предлага продукти единственно и само от официалните вносители и производители на съответните марки. Продуктите пристигат при вас в оригинална опаковка  и с гарантирано качество. В много от случаите върху тях има поставена допълнителна защита срещу фалшификация, като например холограмен знак на производителя или специален баркод, който можете да проверите онлайн. 
Купуването на неистинска или с изтекъл срок на годност козметика, грим и парфюмерия крие рискове за вашето здраве!